terug

Stadsgidserij

De Stadsgidserij is een enthousiaste groep Tilburgers, die zich verenigd hebben met als doel hun kennis van Tilburg op een informatieve en prettige manier aan anderen over te dragen.

Het motto is 'Meer kennis van dit oord, geeft liefde in uw woord'.

Stadsgidserij organiseert wandelingen, rondvaarten en presentaties door en over Tilburg voor groepen (tot max 20 personen per groep)en individuele belangstellenden.

Spoorzonerondleiding

De Spoorzone is voor veel mensen nog een onontdekt stukje Tilburg. Ook niet gek, ruim 130 jaar was het afgesloten voor het grote publiek en werd er gewerkt aan treinen. Deze activiteiten zijn verplaatst naar een nieuwe werkplaats op industrieterrein Loven. Langzaamaan wordt het gebied steeds toegankelijker en vinden er allerlei activiteiten en evenementen plaats. Stadsgidserij verzorgt rondleidingen door dit bijzondere gebied, wat volop in ontwikkeling is. Voor €5 p.p. kunt u een kijkje nemen in enkele unieke gebouwen die normaal niet toegankelijk zijn voor publiek. De stadsgidsen vertellen over het verleden van deze werkplaatsen en over de ontwikkeling die het gebied de komende jaren gaat maken. Per wandeling kunnen 30 personen deelnemen. Reserveren is dus noodzakelijk!

Data rondleidingen

In de agenda van de Stadsgidserij vindt u alle informatie.

Reserveren kan door een berichtje te sturen naar nelbos48@gmail.com

StadsgidserijVideo Pers